Waarom ik de sekstapes van Louise van Temptation Island wel begrijp

Toen Temptation Island vanuit het afvoerputje van de slechte televisie weer boven kwam drijven, was één ding zeker: dit beloofde heerlijke sensationele televisie. Want toegegeven of niet, ook jouw hart maakte hoogstwaarschijnlijk een sprongetje bij het horen van dit heugelijke nieuws. Na een pauze van 7 jaar (hoezo zo lang?!) is er blijkbaar weer behoefte aan deze ordinaire mix van reality tv. Gooi The X Effect, Oh oh Cherso en Geordie Shore in de blender en voilá, je hebt Temptation Island aka onze nieuwe favo bezigheid.

Enfin, al in de eerste 3 afleveringen van Temptation Island werd de belofte waargemaakt. Heerlijk stoute ondeugd, ordinair gefriemel en ontroerende tranen (huilie huilie Marvin) voor de camera, yes! En wie tot aflevering 3 is gekomen, heeft vast ook de ‘gelekte sekstapes’ van Louise gezien. (Heb je ze niet gezien? App me, want ik heb ze op m’n telefoon). De filmpjes, waarin we snoezige Louise naakt voor de camera zien dansen (filmpje 1) , zien klaarkomen (filmpje 2) en zichzelf zien vingeren (filmpje 3) gingen als een lopend vuurtje door Vlaanderen en Nederland. Binnen no time kon je erover lezen op iedere grote nieuwssite. Die arme meid. Pas 22 jaar.

Tot overmaat van ramp gaat haar vent in aflevering 2 (aflevering 2!) al vreemd en verschijnen ook nog eens voor privé doeleinden opgenomen filmpjes op het wereldwijde web. Ah goss.

“Ik kan alleen heel erg betreuren dat sommige mensen er plezier in hebben om dergelijk privémateriaal online te gaan verspreiden. Dit wens je niemand toe.” – aldus Louise

Een zodanige verklaring kon natuurlijk niet uitblijven in braaf Nederland en nog braver Vlaanderen. Het mag immers de kijkcijfers van Temptation Island niet “schaden”. Maar wat nou als dit gewoon onderdeel is van één groot masterplan? Ik bedoel, ik begrijp Louise wel. Laten we even haar plan doornemen:

“Ik ben Louise, ik ben 22 jaar en ik wil graag beroemd worden. Ik heb mooie ogen, maar een mindere huid en redelijk dood haar. Wel heb ik een mooi figuur en kan ik gemiddeld tot goed twerken. Hmm, hoe kan ik met deze kwaliteiten ervoor zorgen dat ik beroemd word?”

  1. Ik schrijf mij in bij een castingbureau voor slechte televisie en geef mij op voor Temptation Island
  2. Ik doe er alles aan om geselecteerd te worden en geef bij het castingbureau duidelijk aan dat ze me aan iedere man en verhaallijn mogen koppelen.
  3. Zelf ga ik (in ieder geval tot en met aflevering 3) de goedlachse, vrolijke, onschuldige Louise spelen
  4. Maak ik geen bezwaar als mijn zogenaamde vriendje (huilie huilie Marvin) in de serie vreemdgaat
  5. Zorg ik dat op dat moment mijn sekstapes ‘uitlekken’
  6. En dan krijgt iedereen medelijden met me
  7. En voilá, heel Vlaanderen en Nederland weten wie ik ben

Nu nog een paar commerciële deals eruit slepen en we’ve got ourselves a new reality star. Want ja, Barbie, Snooki en Charlotte zijn toch echt de idolen van nu. Daarom snap ik Louise wel. Met die goede partij billen hoeft ze zich nergens voor te schamen. Dansen kan ze en leuk in de camera kijken ook. Met de juiste deals kan ze dat cupje groter volgend jaar heus ook wel betalen. Dus Lo, ik zou zeggen: ga lekker hangen – uhh in jouw geval vingeren – voor de fame en dan kom je er wel, slimme meid! Laat je me weten als je eerste poster op de markt komt?

Liefs, Lise

Related Posts

No Comments

Leave a Reply