kim kardashian overval

Hee Kimmetje, nog even over die overval

Kim Kardashian Overval

Kim, hoezo hebben ze jou niet meegenomen in plaats van die sieraden? Hoezo hebben ze jou in de badkamer opgesloten en niet van het balkon gegooid? Hoezo hebben ze je alleen onder schot gehouden en niet geschoten? Het zou voor iedereen zó veel beter zijn geweest als de kidnappers jou hadden ontvoerd in plaats van die sieraden. Voor de boeven zelf, voor jou, voor Kanye, voor je kinderen, voor je zussen, voor je fans. Echt, het zou een win-win voor iedereen kunnen zijn, de Kim Kardashian Overval.

Laten we beginnen met jezelf. Jij bent hét boegbeeld voor de modern twisted family. Jij gelooft in scheidingen, tweede en derde huwelijken, oude imago’s, nieuwe imago’s, seks tapes, drugsschandalen, rehabilitaties, transgenders en nog zoveel meer. Van contouring tot familie tragedies, alles weet jij commercieel uit te buiten. Als we dan toch even stil staan bij je leven, is een ontvoering niet het enige dat ontbreekt in de Kardashian Saga? Zou dit niet de kers op je kont zijn? Je zou er boeken over kunnen laten schrijven, series en tutorials kunnen geproduceerd worden. Mensen willen toch alles van je weten. “Wat had ze aan?”, “Was er nog genoeg tijd om een selfie te maken?” Jij zou het ons kunnen vertellen!

En dan die boeven. Zij hebben nu slechts 10 miljoen dollar buit gemaakt, terwijl jouw kont voor zo veel meer is verzekerd. Gemiste kans! Weet je, ook voor Kanye zou het beter zijn geweest als de ontvoerders je hadden meegenomen. Dan kan hij pas echt legit rappen over Niggaz in Paris. En daarbij, misschien zou hij wel zijn hele tour afzeggen in plaats van één optreden. Als liefhebbende echtgenoot geeft dat zo’n imago boost!

En dan je kids. Northie en Saint. Diep en diep triest. Maar vooral voor North zie ik veel kansen. Iets als erfgename à la Paris Hilton meets Paris Jackson, maar dan de echte Afro-American edition. Even tussen jou en mij, hoe leuk zou het zijn als het Northie wél lukt om Paris Hilton te overstijgen op de lijst der erfgename? Dan is het je toch eindelijk gelukt om Paris af te troeven en is die cirkel ook weer rond. Oh the joy! Over het voordeel voor je zussen kunnen we trouwens kort zijn: one down, three to go!

En dan je fans, je fans! Oh, die arme fans. Zij zullen je een uitvaart geven zoals die van Grace Kelly en Jackie Onassis. Vol met glamour, paparazzi en selfies bij de kist. Ze zullen zich afvragen: “Waar heb ik dit aan verdiend?”. Na weken van rouw zal het besef indalen: “don’t make stupid people famous.”

Related Posts

No Comments

Leave a Reply