kardashian

Update! Kan het nog Kardashian-gekker? Ja dat kan.

Keer op keer weer, met die Kardashian

Steeds als ik denk dat de Kardashian-Jenner clan aan de top van hun kunnen zit, blijkt dat niet zo te zijn. Want wanneer ik denk: “oké, nu kan het echt niet gekker” bewijst één van de sisterhoods of the travelling ass het tegendeel. En dan niet met zomaar een schepje er boven op, neen, maar met een hele kiepwagen vol shitload aan bullshit die nog blijkt te werken ook.

En dat het tóch nóg gekker kan, bleek gister maar eens. Om daar te komen is een beknopte recap nodig. Dus laat ik je mee nemen terug in de tijd.

1) Het begon ooit met vader Robert Kardashian die landelijke bekendheid verwierf als advocaat van O.J. Simpson (die terecht stond voor moord, that is). Vond ik al vrij bizar.
2) Toch was dat niet genoeg claim to fame voor vrouwlief Kris Jenner, dus moest oudste dochter Kim Kardashian aan de slag als personal assistant van Paris Hilton. Hier zijn beelden van en hiervoor geldt ook: tikkie apart.
3) Maar ook dat wasn’t enough. Dus moest Kim aan de bak als pornoster en lekte haar sekstape ‘per ongeluk’ uit op het internet. In die tijd nog niet eerder gebeurd. Dus: bizar!

Dit klinkt nog allemaal niet zo bizar, maar vanaf nu begint het:

4) Waar ieder ander zich voor een dergelijke sekstape zou schamen, betekent dit de aftrap van Kim’s carrière. Haar vagina wordt vanaf nu commercieel uitgebuit, met hulp van moeders. Het Kardashian-merk, met behulp van Kim’s vayayay, is geboren. Vond ik raar.
5) Al snel volgen er de meerdere flitshuwelijken van Kim. Want ja, Kim had zich vooral verheugd op the wedding en was vergeten dat na het feest the marriage volgde. Vond ik ook zo typisch weer.
6) In de tussentijd is mama Kris getrouwd met olympisch kampioen Bruce Jenner.
7) Heeft Scott Disick zich al meerdere malen bij een afkickkliniek gemeld en bedriegt hij Kourtney, moeder van zijn 3 kids, aan de lopende band. Terwijl hun huwelijk oh so steady lijkt. Schijn bedriegt en dus: bizar!
8) Scheiden momager Kris en Bruce Jenner
9) Wordt schoonbroer Lamar Odom, hubby van Khloe Karashian met een drugscocktail voor dood in een bordeel gevonden (maar neemt Khloe hem hierna wel terug in huis). Bizar!
10) Bouwt stiefvader Bruce zich in het geheim om tot vrouw en onthult dit op de cover van Vanity Fair. BIZAR!
11) Ontdekt Kylie Jenner de lip fillers en steunt al dan niet aanmoedigt Kris elke injectienaald vol botox voor haar 16-jarige dochter
12) En krijgt Kylie iets met rapper Tyga, die ooit kwam optreden op haar 14e verjaardag en waar ze toen al idolaat van hem was.
13) maar mag Tyga zijn 3-jarig dochtertje van ex Blac Chyna niet meer zien omdat hij omgaat met Kylie
14) Breaked Kim in de tussentijd nog een paar keer het internet maar haar enorme billen (die billen zijn bizar groot! )
15) En volgt er ook nog een photoshoot van baby North in de Amerikaanse Vogue, maar die sneeuwt dan weer onder bij die billen. Maar is ook bizar!
16) Is broerlief Rob Kardashian al die jaren niet in de schijnwerpers te zien vanwege depressies en obesitas. Maar geen sister die hier naar om kijkt.
17) Tot dat daar opeens Blach Chyna als zijn nieuwe vriendin is en Rob weer in de spotlights treedt.
18) EN NU IS ROB KARDASHIAN – DE BROER VAN KYLIE – VERLOOFD MET BLAC CHYNA – DE EX VAN TYGA.

KAN HET NOG GEKKER? IK WEET HET NIET HOOR.

Update 11 november 2016

19) Rob & Black zijn afgelopen nacht de trotse ouders geworden van hun eerste dochtertje Dream.
20) DREAM KARDASHIAN
21) En op hetzelfde tijdstip past Kylie op King, het zoontje van vriend Tyga en Black en kun je dit allemaal op Snapchat bekijken.
22) en doen Rob & Blac in de bevallingskamer ook nog even mee aan de mannequin challenge

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

DUS OM ANTWOORD TE GEVEN OP DE VRAAG: KAN HET NOG GEKKER?

ja.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply