idris elba

Idris Elba boven alles

Gisteravond ook Grease gekeken? Ja, natúúrlijk. Leuk ook, al gaat het daar nu even niet om. Want direct na Grease zette RTL4 CSI Las Vegas in, je weet wel, die met Gil Grissom. En dus stuurde ik naar bff N. – met wie ik daarvoor al append alle details van Grease had besproken – dat ze dat ook vast leuk zou vinden. Vriendin N. houdt namelijk nogal van de crimi-series. Maar bleek ik het even mis te hebben! N. appte namelijk heel terecht terug: “Voor mij bestaat er nog maar 1 detective: Luther.” Aka Idris Elba dus. Punt. Geen CSI meer voor haar.

Idris Elba is gewoon een kei lekker ventje

En eigenlijk slaat vriendin N. de spijker op zijn kop. Want: Luther boven alles. Of beter gezegd: Idris Elba boven alles. Smolten we eerder nog bij het zien van George Clooney, Brad Pitt en Ryan Gosling op het witte doek, nu zwaait Idris de scepter. Ja en dat scepter zwaaien begon zo’n beetje met zijn rol van stone cold gangster in The Wire. Maar ons hart werd pas echt gestolen door zijn rol van Luther’tje. De ingewikkelde detective die de zaken niet zo handig aanpakt maar toch ook wel weer een hart van goud heeft. Reken maar van yes dat Luther’tje mij ook wel uit de handen van een crimineel/clown mag komen redden… ;- ) Maar wat maakt ‘m dan zo sexy?

5 x waarom Idris Elba een kei lekker ventje is

Een kort rondje op de Soos resulteerde in deze 5 punten waarom Idris Elba gewoon een kei lekker ventje is:

1) Idris Elba is een man van accentjes
Een zwak voor het Britse accent hebben we altijd al gehad, maar stiekem vinden we die gangsterpraat ook wel heel erg geil. En yes, Idris kan beide alsof het zijn mother tongue is.

2) Los van die accentjes, die stem! Die stem! Maakt niet uit wat ‘ie zegt, ik wil het horen.

3) Hij is stoer, breed en kan ook nog eens dansen.
(let ook even op z’n tongetje)

4) He’s sexy and he knows it.
He knows.

5) Hij is de Denzel Washington van deze tijd, maar dan Brits en dus geen Denzel.
Beter, harder, stoerder.

En nu dus goed nieuws voor alle fans van Idris zoals jij en ik. Want als je net zo hebt zitten binge watchen als ik, is ook bij jou de voorraad op. En daarom dus kei goed nieuws van het kei lekker ventje-front: Idris Elba is druk bezig met de productie van Brazza. Een Netflix-serie over de criminele onderwereld van Brazzaville, de hoofdstad van de Republiek Congo. Door hem zelf bestempeld als “de Afrikaanse versie van Narcos.” Dat betekent dus veel criminaliteit, wapens en andere gevaarlijke dingen. Tel daar zijn ogen en de rauwheid zoals we die van ‘m gewend zijn bij op en je wordt wederom meteen weer verliefd, wedden?

Dus ja vriendin, Idris Elba boven alles!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply