fajah lourens

Fajah Lourens is weer vrijgezel

Fajah Lourens, wat gebeurt er nu?!

Fajah Lourens is weer vrijgezel. En da’s dus mooi kut. Want als het haar niet lukt, dan mij zeker niet. EN HOEZO LUKT HET HAAR NIET? Nu ken ik Fajah niet persoonlijk, maar ik weet heus een paar dingen wél over haar. Fajah is qua looks een kruising tussen Kylie Jenner, Beyoncé en nog iemand waar ik nu even niet op kom. Fajah is een self made woman, een pittige mama van twee en ook nog eens aanvoerdster van haar eigen fitness massa club. Dus hoezo gaat dan je relatie uit?

pats boem, heel die ballon weg.

Want Fajah, als je dit leest, je moet weten, dat jouw billen, gedrevenheid, grote bek en vooral jouw billen mijn inspiratie zijn. Want als ik dat allemaal kan afvinken, dan heb ik het voor elkaar. Dacht ik zo. En nu, pats boem, heel die ballon weg. Klopt alles in je leven, maar dan net geen vent weten te behouden. Ja dat vind ik dus mooi kut. Voor jou en voor mij. Want uiteindelijk streven we toch allemaal die Grote Liefde na, niet dan?

Dus ja, ik vind het jammer dat het uit is. En ik denk dat ik samen met Fajah haar ex Johnny 573 zou moeten omleggen. Want deze knaap heeft het duidelijk niet begrepen. En dan ook echt niet begrepen hè. Hoe kan iemand Fajah nou laten gaan? Werk je potjandorie zo hard en zit je vol kracht en goede moed. Ik kan haast niets anders bedenken dan jaloezie. Jaloers op Fajah’s carrière en looks. Laat me raden, Fajah, jullie hebben vast samen armpje drukt en jij hebt gewonnen…? Moet je ook niet doen bij een man!

Maar van de andere kant, sinds Expeditie Robinson heeft deze meid zo’n hoge gun-factor dat ik me ook niet kan voorstellen dat iemand het haar niet zou gunnen. De reden waarom het uit is…, ik ben het spoor volledig bijster. Ik snap er de ballen van. Maar hey, wie ben ik? Ook maar een meisje met cellulitis en stijl haar. Hoewel ik het niet bepaald eens ben met de situatie, zal ik je toch blijven steunen. Maar Johnny 573 vind ik stom!

fajah lourens 1

Related Posts

No Comments

Leave a Reply