Kim Kardashian

Over de placenta van Kim Kardashian

Een deel van haar placenta wordt door fans teruggevonden bij een lantaarnpaal. Na de geboorte van hun zoontje had ze zich snel uit de voeten gemaakt. Kind eruit gepoept en gehaast wat contourlijnen aangebracht. Terwijl Kanye zijn nieuwste accessoire als Simba in de Lion King trots omhoog hield en aan de toegestroomde pers showde, was Kim gevlucht.

Er was namelijk nog geen naam voor hun pasgeboren zoontje. En je begrijpt, da’s een heel groot probleem in Hollywood-land. Pas met Kerstmis had-ie eruit gemogen. Daarom was Yeezus zo leuk bedacht. Een kerstkindje en dan ook nog eens vernoemd naar de bijnaam van papa. Dat was perfect geweest. Maar helaas, hij kwam op 5 december. Nu had ze nog geen naam en moest alles nóg sneller gepland worden: de Coachella-themed babyshower, de babyshower-uitnodigingen in de vorm van goud vergulde iPads met daarin zijn naam (…) gegraveerd, de maten voor zijn exclusive Balmain kledij, er moest nog zoveel gebeuren.

Jezus, wat kut.

Dat terwijl de zwangerschap ook al geen pretje was, nee nee, het was een ware hel. Ze paste namelijk niet meer in haar designerkleding, kon niet langer dan een paar uur op haar stiletto’s staan en voelde zich dik. En dan nu ook nog te vroeg geboren. Jezus, wat kut. Het werd haar allemaal even te veel. Toen de bevallingskamer vol stroomde met haar beroemde zussen, moeder en internationale pers was ze in paniek weggerend. Terwijl haar placenta er nog uit moest.

“Gadver!” Krijste ze, terwijl haar placenta eruit gutste.

Ze had snel die Balmain-jurk aangedaan, haar pumps gepakt en met de lift naar beneden gesjeesd. Eenmaal buiten, op de parkeerplaats bij de achteringang van het ziekenhuis, kreeg ze kramp. Ze keek tussen haar benen en voelde. “Gadver!” Krijste ze, terwijl haar placenta eruit gutste. Nog een kramp, auw, ter ondersteuning pakte ze snel een lantaarnpaal vast waaraan stukken placenta bleven kleven. Verdomme, zelfs onder die lantaarnpaal staat ze in de spotlights.

Ze moest hier weg. Ze moest zo snel mogelijk naar huis om alles te regelen. Ze had immers een imago hoog te houden. “Persconferentie, babyshower, contract voor hem-met-nog-geen-naam voor Keeping Up With The Kardashians regelen zodat-ie vanavond nog mee kon doen, kamelen, ballonnen, iPads, ZIJN NAAM, er moet nog zoveel gebeuren…” Ze keek nog een keer achterom en zag hoe Simba vanaf de bovenste verdieping uit het raam aan de wereld werd getoond door Kanye. Rennen!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply